Ο Φλώρος “έσφαξε” τον πλοίαρχο που αγκάλιασε ο Αρναουτάκης, αλλά δέχτηκε στήριξη Μητσοτάκη που έχει άνθρωπό του τον “σφαγέα”!

Μας γράφει πολίτης:

Αγαπητό Candiadoc,

Θα ξέρετε ίσως ότι στον συνδυασμό του νυν και υποψηφίου εκ νέου περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είναι ο εξ Αρχανών πλοίαρχος εν αποστρατεία, Παναγιώτης Καλαθάκης. Εκείνος, που όπως έγραψε χθες το ieidiseis.gr, “Τον «έσφαξε» ο Φλώρος, τον τίμησε ο Αρναουτάκης”. Και με την επεξήγηση στον υπότιτλο:

Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στις Αρχάνες ο πλοίαρχος ε.α. Παναγιωτης Καλαθάκης που μαζί με μια χούφτα άφοβων αξιωματικών διεκδίκησαν τα αναδρομικά από τις περικοπές της τρόικας.

“Αξιωματικός του Ναυτικού εξ υπαξιωματικών προτάσσει τα στήθη του στην τρόικα μαζί με μια χούφτα επίσης άφοβων συναδέλφων του. Βγαίνουν ένστολοι στους δρόμους και διαδηλώνουν κατά των περικοπών μισθών και συντάξεων. Προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη και δικαιώνονται. Οι στρατηγοί παίρνουν το παντεσπάνι των αναδρομικών και εκείνοι τα ψυχούλα. Και ξαφνικά μια μέρα ξυπνάει με εφιάλτες ο στρατηγός των στρατηγών και τα βάζει με εκείνους που του πρόσφεραν το παντεσπάνι και μέσα στην επόμενη νύχτα τους διώχνει από το στράτευμα! Με το ξημέρωμα οι αποκεφαλισθέντες αξιωματικοί εξ υπαξιωματικών μπαίνουν στο πάνθεον της στρατιωτικής ιστορίας και ο στρατηγος λαμβάνει το παράσημο της αχαριστίας.

IMG 4459

Έναν εκ των άφοβων αξιωματικών που αποκεφαλίστηκε από την σπάθα του Φλώρου, ο Πλοίαρχος Παναγιωτης Καλαθάκης από τις Αρχάνες της Κρήτης, αγκάλιασε ο Αρναουτάκης από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο νησί με το παράσημο της Αρετής και Τόλμης”.

IMG 4461

Ο Παναγιώτης Καλαθάκης ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον συνδυασμό της Νίκης διεκδικεί την ψήφο των συμπατριωτών του και σε μια απο τις προεκλογικές παρεμβάσεις του μίλησε με την φωνή της καρδιάς του : «Σήμερα στα 58 μου χρόνια δεν σκοπεύω να κάθομαι ως συνταξιούχος στο καφενείο. Έτσι όταν ο φίλος και συγχωριανός μου Σταύρος Αρναουτάκης, μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος, απάντησα αμέσως “ναι”. Έχω εισόδημα και θέλω να ξεκαθαρίσω, κάτι στους συγχωριανούς μου, στις Αρχάνες: Οτιδήποτε και να αναλάβω θα το κάνω αμισθί».

Ωραία όλα αυτά, αλλά κάπως χωρίς λογική. Ο Φλώρος είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη και μάλιστα… παρακολουθούμενος με τον κωδικό “519c”. Ο Μητσοτάκης στηρίζει τον συνδυασμό του Αρναουτάκη στον οποίο συμμετέχει ο Παναγιώτης Καλαθάκης. Άρα, συμμετέχει στον συνδυασμό που στηρίζει τελικά ο αρχηγός του “σφαγέα” του, κατά το παραπάνω σχόλιο του ieidiseis.gr…

Διαφωνείτε;

Αρχανιώτης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί